ТАЛАБАЛАРДА ИЖОДКОРЛИК КЎНИКМАЛАРНИ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ ОРҚАЛИ ШАКИЛЛАНТИРИШ - Каршиев С.С. (Journal of new century innovations, 2023)
Бугунги глабаллашув даври олий таълим тизими талабаларида мустақил ва креатив фикрлаш, самарали, мақсадли ўйлаш ҳамда изланишлар олиб бориш бўйича билим ва кўникмаларни шакиллантириш орқали малака хосил қилиш, ҳар бир педагог ходимнинг олдига таълимнинг иновацион ғояларидан самарали фойдаланиш вазифасини қўяди.