TURIZM SOHASIDA KLASTERLARNING SAMARASI VA AHAMIYATI - Arzimatov Bobirmirzo Zokirjon o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
ANNOTATSIYA. Dunyo miqyosida sohalarga tadbiq etilayotgan o’zgarish va innovatsion yondashuvlar har qachongidan samaraliroq natijani ko’rsatmoqda. Turizm sohasiga klaster tushunchasining kiritilishi ijtimoiy va moddiy jihatdan ijobiy o’zgarishlar olib kiradi.