HUQUQ - Karimov Ravshanbek; Naziraliyev nodirbek mirzaval o’g’li; Qayumov nodirbek g’ulom o’g’li; Muhammadov islomiddin ma’rufjon o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada huquq boyicha qisqacha maruza qilingan. Huquq — davlat tomonidan belgilangan yoki tasdiqlangan umum majburiy ijtimoiy normalar tizimi. U huquqiy munosabatlar va fuqaroning davlat tomonidan mustahkamlanadigan, kafolatlanadigan va muhofaza etiladigan asosiy huquqlarini oʻz ichiga oladi.