SHARTLI KORREKT MASALA TAQRIBIY YECHIMINI KVAZIYECHIM ORQALI ANIQLASH - Haydarov Akram; Ochilov Shahzod Otabek o`g`li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shartli korrekt masala taqribiy yechimini kvaziyechim orqali aniqlashning usullari ayrim misollar yordamida ko`rib chiqiladi.