TA’LIM JARAYONINI ELEKTRONLASHTIRISHNING AHAMIYATI - BAYRBEKOV ABDULLA KADIRKULOVICH (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida axborot texnologiyalari, raqamlashtirish, elektronlashtirish, elektron kutubxona, kompyuter tarmoqlaridan samarali foydalanish yo’llari ko’rsatib o’tilgan.