ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDA XALQARO BAHOLASH DASTURLARINING AHAMIYATI - Ravshanov Husan Abdiqul o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada xalqaro baholash tadqiqot dasturlarining ahamiyati, hamda o’quvchilarning kreativ fikrlashni baholashning kompetensiyaviy modellari va o‘ziga xos jihatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.