УНИВЕРСИТЕТДА СТРАТЕГИК МЕНЕЖМЕНТ ВА ЛОЙИҲАВИЙ ЁНДАШУВНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Отежанов Женгисбай Жиенбаевич (Journal of new century innovations, 2023)
Ушбу мақола таьлим муассасаларида стратэгик инноватсион бошқарув тизимлари,лойиҳавий бошқарувни такомиллаштириш кўрсатмалари баён этилган.