TARIX FANI DARSLARINI YANGI INTERFAOL USULLAR ASOSIDA TASHKILLASH ASOSIDA FAN O‘QITUVCHILARIGA USLUBIY TAVSIYALAR - Mo‘minjonov Ixtiyorjon Baxtiyorjon o‘g‘li; Abbozov Boburbek Zaribjon o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Anotatsiya: Ushbu uslubiy tavsiyada tarix fani o‘qituvchilari uchun yangi interfaol usullarda dars o‘tishning o’ziga xos ijobiy tomonlari haqida fikrlar keltirilgan.