EKOLOGIYA BUZILISHINING INSON SALOMATLIGIGA TA’SIRI - Aminjonov Hayotjon Axrorjon o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Maqolada ekologiya, tabiat tushunchasi, u buzilishining inson salomatligiga ko`rsatadigan ta`siri, bugungi kundagi statistik ko`rsatkichlar, olib borilayotgan ishlar, rejalar xususida so`z boradi.