ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ЎРНИ - Рахимова Гулнора; Қосимов Илхом; Дедаханов Боходир (Journal of new century innovations, 2023)
Резюме; мақолада таълим тизмининг ривожланиш босқичлари, усуллари ривожланган мамлакатларнинг таълим тизими, ҳалқаро баҳолаш дастурла- рининг талимдаги ўрни, ўқитиш жараёнлари ва уларнинг педагагик ассослари кўрсатиб ўтилган.