ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARINI ZAMONAVIY METODLAR ASOSIDA TASHKILLASH YUZASIDAN METODIK TAVSIYA - Jumayeva Unsun Azamatovna; Hamroyeva Marhabo G'afforovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annatatsiya: Ushbu metodik tavsiyada ona tili va o’qish savodxonligi darslarini tashkil qilishda interfaol metodlarning qo’llanilishi, metod turlari haqida fikr-mulohaza yuritiladi.