INGLIZ TILI DARSLARIDA ZAMONAVIY USULLAR VA METODLAR. - Isamitdinova Gulchehra Komiljonovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Maqolada ingliz tili darslarida zamonaviy usullar va metodlarni qo‘llash haqida ma’lumot berilgan.