OLTINGUGURT ASOSLI BETONNING XOSSALARI - Davurov Ikrom Hasan o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oltingugurtbetonning qator ijobiy imkoniyatlari mavjudligini inobatga olgan xolda undagi mavjud kamchiliklarni bartaraf etish va undan foydalanish jabhalarini kengaytirish bo‘yicha ma’lumotlar yoritilgan.