KECHPISHAR QOVUN NAVLARINI YETISHTIRISH, QURITISH VA QOQI QILISH TEXNOLOGIYASI - Kurambaev Sh.R; Ibadullaev B.M; Xujayeva M.A (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada qovun navlari, suvga bo'lgan talabi, yig‘ish tartibi, kasalliklarga chidamliligi haqida so‘z boradi.