JO’XORI - ZEA MAYS O’SIMLIGINING VIRUSLI KASALLIKLARI VA ULARNING SIMPTOMLARI - Malikzoda Gulxumor Muzaffarjon qizi; Vahobov Abdurasul Hakimovich (Journal of new century innovations, 2023)
Maqolada jo’xori Zea Mays o’simligida uchraydigan virus kasalliklari va ularning o’simlikda keltirib chiqaradigan simptomlari, shuningdek, viruslarning xususiyatlari keltirib o’tilgan.