ОЛАМ ЛИСОНИЙ МАНЗАРАСИДА БАҲО КАТЭГОРИЯСИНИНГ ВОҚЭАЛАНИШИ - Маматова Нодира Ўктам қизи; Сулаймонова Нилуфар Жаббаровна (Journal of new century innovations, 2023)
Ушбу илмий мақолада,олам лисоний манзарасида баҳо категорияси воқеланишининг дискурсив прагматик ва лингвокогнитив хусусиятларининг икки тилда қиёсий ёритилиши очиб бэрилган.