ЖАМИЯТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА КАСБГА ЙЎНАЛТИШ МАРКАЗЛАРНИ ЛОЙИҲАЛАШНИ ОПТИМАЛЛАШТИРИШ - А.О.Хасанов; И.М.Қосимов (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Мақолада касбга йўналтириш илмий марказларни лойиҳалашни ривожлантириш масалалари, шу жумладан, уларнинг комплекс режалаштириш ечимлари кўриб чиқилган.