ЎЗБЕКИСТОН ШАРОИТИДА КАСБГА ЙЎНАЛТИРИШ МАРКАЗЛАРИНИ АРХИТЕКТУРА ТАКЛИФИ - А.О.Хасанов; И.М.Қосимов (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Мақолада касбга йўналтириш марказлари биноларининг таркибий тузилиши таклифи ёритилган. Хозирги кунда халқаро талабларга мос касбга ўргатиш марказ комплекс режалаштириш ечимлари кўриб чиқилган.