ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA INTEGRATIV YONDASHUVNING AHAMIYATI - Yigitaliyeva Gulmira Faxriddin qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim tizimiga integratsiya jarayonining kirib kelishi hamda ona tili va adabiyot darslarini o‘qitishda integrativ yondashuvning ahamiyati haqida so‘z boradi. Shuningdek, umumta’lim maktablarida ona tili va adabiyot darsliklarida berilgan mavzularni bir-biriga bog‘lagan holda tushuntirish usullari va metodlarini ishlab chiqish ko’zda tutilgan.