SALOMATLIK PSIXOLOGIYASI VA UNING ISTIQBOLLARI - Xatamova Ferangiz (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada Salomatlik psixologiyasi va uning istiqbollari, hozirgi davrdagi holati haqida fikr yuritilgan.