FIZIKA ASTRANOMIYA FANIDAN TA`LIM BERISH SIFATINI OSHIRISHDA MAVZULARNI KASBGA YO’NALTIRISHNING AHAMYATI - Roziyeva Mehriniso Mirzayevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolaning mazmuni shundan iboratki, Fizika va astronomiyani o`qitishning kasbiy yo`naltirilishi muammosi hal etishda tayanch va fanga oid kompetensiyalarning ahamiyati ochib berilgan.