TEMIR YO‘L MA’MURIYATINING “ISHI” KO‘RSATKICHLARINI ANIQALASH USULLARI - Egamberdiyev Rustamjon Alievich; Xadjimuxametova Matluba Adilovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada temir yo‘l transportining davlatlararo o‘tish punktlarida vagon va poyezdlarni tijoriy ko‘rikdan o‘tkazish masalalari tadqiq qilingan bo‘lib, asosiy muammolarni hal etish tadbirlari yoritilgan. Shuningdek tijoriy nosozliklarni aniqlash va bartaraf etish yo‘llari ko‘rsatilgan.