MAKTABDA FIZIKA TA’LIMIDA DAVRLASHTIRISHNING ASOSLARI - Asetova Sarbiyke Alewovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya – Ushbu maqolada fizika ta’limida ta’lim davrlarini o‘rganish haqida ilmiy fikrlar bayon etilgan. Ilmiy fikrlar faktlarga asoslanib xulosalangan.