XORIJIY TILLARNI O’RGANISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Elamonova S.N.; Xoliqova D. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy tillarni, xususan, ingliz tilini o’rganishda zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.