MATEMATIKA DARSLARIDA LIMIT TEOREMA - Shokirov Abduzoxid Abdullayevich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ishda ma’lum davrda uzluksiz tarmoqlanish jarayonidan boshlangan tarmoqlanish jarayon uchun limit teorema isbotlangan.