BUXGALTERIYA BALANSI, UNING TUZILISHI VA MAZMUNI - Omonov Ikromjon Ilhomovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Buxgalteriya balansi, uning tuzilishi va mazmuni haqida ma'lumotlar berilgan.