G‘O‘ZANING YANGI NAVLARI DAVLAT SINOVIDAN O’TKAZILISH TARTIBI - Bafoyev Farhod Fayzilloyevich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada seleksiyachi olimlar tomonidan g‘ozaning yangi navlarini davlat sinovidan o'tkazishning ahamiyati va uni qanday tartibda o‘tkazish kerakligi haqida so‘z boradi.