TARBIYA FANINING ASOSIY MAQSADI. O`QITISH METODIKASI - Saodat Xudoyberdieva Saidkamolovna (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada tarbiya fanining joriy qilinishi, fan sifatida tutgan o`rni va asosiy maqsadi, shuningdek o`qitish metodikasi haqida so`z yuritiladi