O‘QITUVCHILAR KASBIY FAOLIYATIDA PEDAGOGIK MULOQOT USLUBLARINING O‘ZLASHTIRISH JARAYONLARI - G.Ya.Ismoilova; A.A.Yuldashev; M.O.Sariqulov; U.A.Samiyev (Journal of new century innovations, 2023)
Abstrakt: Maqolada o‘qituvchi kasbiy faoliyatida pedagogik muloqot uslublarinining o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri tahlil etilgan. Bundan tashqari pedagogik muloqot uslubini to‘g’ri qo‘llash orqali, o’quvchilarni odob-axloqi, mavzusini o‘zlashtirish bilan bog’liq jihatlari maqolada aks etgan.