BOSHLANG’ICH SINFLARDA MATEMATIKA DARSINI O‘TKAZISH VA TAYYORLANISH - Jo‘rayeva Dilafruz Ergashevna (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda matematika darsiga tayyorlanish va maternatika darsini o'tkazish haqida ilmiy ma’lumotlar keltiriladi. Ma’lumotlar faktlarga asoslanib xulosalanadi.