O‘QUVCHILARNING BILISHGA BO‘LGAN QIZIQISHLARINI RIVOJLANTIRISHDA O‘QUV FAOLIYATINING ETAKCHILIK ROLI - Usmonova Gulnoza Abdurashid qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Maqolada o‘quv faoliyatining o‘quvchilarda bilishga bo‘lgan qiziqishlarni rivojlantirishdagi didaktik imkoniyatlari, boshlang‘ich sinflarda o‘quv faoliyatining o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan.