ZAMONAVIY FIZIKA TA’LIMI MUAMMOLARI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH ISTIQBOLLARI - Venerа Sarbatirova Turabaevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Jamiyat taraqqiyoti, mamlakatimizda talim sohasida o'tkazilayotgan islohatlar jahon andozasiga mos yetuk va yuqori darajada fikrlaydigan kadrlar tayyorlashni taqozo etadi. Mazkur maqolada fizika ta'limi muammolari va uni takomillashtirish istiqbollarini muammolarini hal etishda tayanch va fanga oid kompetensiyalarning ahamiyati yoritilgan.