O`ZBEKISTONDA EKOLOGIK MUAMMOLAR - Sharipov Bunyodbek Baxtiyor o`g`li; Tolibjonov Ayyubjon Eminjon o`g`li; Rahmonaliyev Muhammadyusuf Azamjon o`g`li (Journal of new century innovations, 2023)
O’zbekiston ekologiyasini yaxshilash uchun, mamlakatimizdagi iqtisodiy ahvolni yaxshilash, ekologik tanazzulning oldini olish uchun xalqimiz orasida qadimda malum bo’lgan ekologik madaniyatni tiklashimiz, tarixni yaxshilab o’rganishimiz hamda undan hozirgi sharoitda foydalanish imkoniyatlarini qidirib topishimiz kerak.