KIMYO OʻQUV FANINING ASOSIY VAZIFALARI - Miraxmedov Abdulaziz.; Yusupxodjayeva Xurshida Sobirovna (Journal of new century innovations, 2023)
Oʻqituvchilarning ta'lim bosqichlarida jamiyatning rivojlanishi uchun xizmat qiladigan kimyoviy bilimlarni egallashi kimyo ta'limini amalga oshirish bilan yuzaga chiqadi. Kimyo ta'limini shakllantiruvchi va me'yorga ketiruvchi vositalariga umumiy, oʻrta ta'limi boʻyicha ixtisoslikka yoʻnaltiruvchi mutaxassislik, Davlat ta'lim standarti va oʻquv rejasi, fan dasturi va darsliklari kiradi.