ZUNNURAYN-IKKI NUR SOHIBI - Dinora Eshboyeva (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada xulafoi roshidinlarning uchinchi, jannat bashorati berilgan o‘n sahobiyning biri, ilk mususlmon bo’lganlardan va Zunnurayn - ikki nur sohibi - Usmon ibn Affonning hayotlari va fazilatlari aks ettirilgan.