YOSH BOLALARDA KARIES PAYDO BO’LISHINING SABABLARI - Uzaqova Yodgora Utkurovna (Journal of new century innovations, 2023)
Abstract: Bu maqolada bolalar stomatologiyasining ko'plab muammolari orasida karies alohida o'rini. Sut tishlarida kariesni davolash kerakmi? Bu savol hali ham ba'zi ota-onalar uchun maslahatlar, Nima uchun bolalarda tish kariesi bor: kasallik rivojlanishining sabablari.