TA’LIM BOSHQA TILLARDA OLIB BORILADIGAN SINFLARDA O’ZBEK TILINI O’QITISHDA SINEKTIKA MODELIDAN FOYDALANISH - Xummedova O'g'ilnavot Mavlanberdiyevna (Journal of new century innovations, 2022)
Sinektika ijodkorona fikrlash modeli. Sinektika modelini dars jarayonida qoʻllashni, ushbu model orqali o'quvchilarni ijodiy fikrlashni yuksaltirishni, o'zbek tili darsligida modeldan foydalanishning samaralarni ko'rib chiqamiz.