CHORVACHILIK BINOLARIDA ISSIQLIK BALANSINI MEYORDA SAQLASH USULLARI - B.P.Kulmanov; U.Asomiddinov; M.Narzullayeva (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada haroratning hayvon organizmiga va mahsuldorligiga ta’siri va hayvon organizmiga salbiy tasirlari bayon etilgan.