BOSHLANG’ICH SINFLARDA O‘QISH DARSLARINING SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Ne’matjonova Muyassar Maqsudbek qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflardagi o‘qish darsi jarayonlarini yanada boyitish maqsadida foydalaniladigan yangi metodlar va ularning ahamiyati aks ettirilgan.