O‘QITUVCHILARDA KASBIY MAHORAT KOMPETENTLILIGINI RIVOJLANTIRISH TARAQQIYOT TEXNOLOGIYASI - G.A.Sabirova (Journal of new century innovations, 2023)
Mazkur maqola o‘qituvchining kasbiy kompetentliligini rivojlantirish vositalari va ta’lim sifatini tashkil etishning nazariy asoslarini tadqiq etgan holda oliy ta’lim muassasalarida ta’lim jarayonini keng ko‘lamli isloh etishda chet tillarning hamiyatini o‘rganib chiqishga bag‘ishlangan. Jahon tajribasi hamda O‘zbekistonda ta’lim sifati bo‘yicha olib borilayotgan o‘zgarishlar yoritilgan.