BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV - Ergasheva Mohirabonu Mirzohidjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili va o’qish savodxonligi darslarida kompetensiyaviy yondashuv haqida fikr yuritilgan.