ТАЛАБА-ЁШЛАРНИНГ ХАРАКТЕР ХУСУСИЯТЛАРИ ҲАМДА ДЕСТРУКТИВ ХУЛҚ-АТВОРИ - Турғунова Дилором (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Биламизки, ёшлар характерини тўғри тарбиялаш баркамол авлодни тарбиялашнинг марказий ва муҳим вазифаларидандир. Мутахассислар хулқ-атворнинг биринчи кўринишини болаликдан, мактабдан олдин кўриш мумкинлигини тасдиқлайдилар. Йиллар давомида шахс характер хусусиятлари ҳам ривожланади, ёшга мос равишда ўзгариб боради. Ушбу мақолада талаба- ёшларнинг ўқиш фаолияти, хулқ-атвори, характер хусусиятлари хамда деструктив хулқ-атвори бўйича баъзи маълумотлар келтирилган.