ЎЗБЕКИСТОНДА АҲОЛИНИ РЎЙХАТГА ОЛИШ ТАРТИБИ ВА ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Кушбаков Дилшод Мусурманкулович; Вахобжонов Дилмурод Дилшод ўғли (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Мақолада Ўзбекистон Республикасида аҳолини рўйхатга олиш тартиби ва ўзига хос хусусиятлари, ҳуқуқий асослари шунингдек аҳолини рўйхатга олиш айрим жиҳатлари норматив-ҳуқуқий таҳлил қилинган.