BO‘LAKLI YUBKALARNI LOYIHALASH - Yakubova Xurmatoy Sayfullayevna (Journal of new century innovations, 2023)
Yengil sanoat maxsulotlarini konstruksiyalash va texnologiyasi iqtisodning muhim soxalaridan biri bo’lib ayniqsa bu soxadagi mutaxassislarni tayyorlash kata axamiyatga ega. Ushbu mavzu “Bo‘lakli yubkalarni loyihalash bo‘yicha ” mavzusida bo’lakli yubka turlarini o’rganish, bo’lakli yubka konstruktsiyasini qurish, bichish va tikish texnologiyasi to’g’risida ma’lumotlar yoritilgan. Tikuvchilik yo’nalishidagi adabiyotlar, internet ma’lumotlaridan foydalanilgan.