BIOLOGIYA FANINI O’RGATISHDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI O’RNI VA VAZIFALARI - Jurayeva Charos Xolqarayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biologiya fanini o`rgatishda raqamli ta'lim manbalari, multimedia taqdimotlari, internet manbalari, elektron entsiklopediyalar, didaktik materiallar va video va audio materiallarni o`rni va vazifalari keltirilgan. Biologiya fanida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari foydalanish dars jarayonini samarali borishini taminlashi ko`ratilgan.