MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TADQIQIY BILISH VA SAMARALI REFLEKSIV FAOLIYAT TAHLILI - Raxmonova Shoxsanam Baxtiyor qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida turli yosh guruhlarda tadqiqiy bilish va samarali refleksiv faoliyat tahlillari haqida va MTTlarda shu bo’yicha olib borilayotgan tashkiliy jarayonlar haqida so’z yurutilgan.