TURIZMNI RIVOJLANTRISHDA SOLIQ IMTIYOZLARIDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI TAHLILI - Turabov Ulug‘bek Olimjonovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, soliq ma’murchiligiga zamonaviy axborot- kommunikatsiya texnologiyalarini joriy etish orqali soliq bazasini kengaytirish bo‘yicha taklif va amaliy tavsiyalar va ularni samaradorligini baholash yo‘llari bo‘yicha tadqiqotlar olib borilgan bo‘lib, tadqiqot doirasida xulosa va takliflar shakllantirilgan.