IQTISODIYOTNI RAQAMLASHTIRISH HAMDA YASHIRIN IQTISODIYOTNING QISQARTIRISH, SAVDO VA XIZMAT KO‘RSATISH SOHASINI SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Shakarov Sirojiddin Ruzimuratovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, yashirin iqtisodiyotning qisqartirish yuzasidan korxonalarida soliq nazoratida soliq organlarini faoliyatini takomillashtirish va ularni samaradorligini baholash yo‘llari bo‘yicha tadqiqotlar olib borilgan bo‘lib, tadqiqot doirasida xulosa va takliflar shakllantirilgan.