MILLIY GVARDIYA BO’LINMALARIDA YURIDIK XIZMAT FAOLIYATINI HUQUQIY ASOSLARI - To‘xtamurodov Muhriddin Bahriddin o‘g‘li; Hashimova Sabohat (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Milliy Gvardiya bo'linmalarida yuridik xizmat faoliyatini huquqiy asoslari huquq va manfaatlarini himoya qilish, ularning jamiyat va hayotdagi mavqeini yana-da oshirishga xizmat qilish kabi fikrlar yuritilgan.