TARBIYA FANI METODIKASI O’QITISH MAQSADI VA VAZIFALARI - Iminov sirojiddin Ilhomjon o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada tarbiya fani metodikasi o'qitish maqsadi va vazifalari haqida keng maʼlumotlar berilgan.